Search

Vama!

Updated: May 30, 2019

Riječi često mogu samo zagrebati površinu nečeg prostranog, širokog, dubokog... Samo lagano dotaknuti i potaknuti, ono što duboko u sebi osjećamo i znamo... Vještina pisanja nema puno veze s time. Riječi su naprosto ograničene. Ono u nama i oko nas, beskrajno je. Teško je nematerijalno, individualno... Pojasniti, približiti i učiniti razumljivim široj skupini ljudi. Usuđujem se diskutirati kako je navedeno i nemoguće! Svatko od nas, specifičan i divan za sebe, svijet tumači na sebi svojstven način. Svjesna sam, tako, da sve što sam ikada napisala ili ću napisati, može imati beskrajno mnogo tumačenja i utisaka.


Ipak, pokušavala sam...

I pokušavat ću, tim ograničenim alatom kojim baratam... Podijeliti svoju viziju Svemira. Otvorenog uma i srca, iskreno i hrabro dijeliti najdublje uvide i spoznaje svog nijansiranog, unutarnjeg svijeta. Pružiti vam ruku... Inspirirati vas... Nježno vas probuditi... U vaša srca uliti nadu... I pomoći vam da uvidite svu moć i ljepotu, što u vama snivaju...Nitko ne kaže da ću u tome uspjeti! Ono najvažnije, ionako je na vama... Ipak, pokušavala sam... I pokušavat ću!


Svaki novčić ima dvije strane... Iako ograničene, riječi su jako moćne! Kako mogu probuditi, promijeniti, uljepšati... Isto tako mogu i raniti! Svjesna sam, stoga, kako je pisanje odgovoran i zahtjevan zadatak. Ipak, znam da ću nastaviti, najbolje što znam i umijem... Ja sam svoju svrhu i misiju pronašla! Srce me uvijek vuklo olovci i papiru... Danas ga, bez obzira na sve, beskompromisno odlučujem slušati i koračati njegovim putevima. U skladu s time, napokon ozbiljnije radim i i na knjizi, koja će, osim što će objediniti neke ranije tekstove koje sam dijelila s vama, ponuditi mnogo širu, dublju i detaljniju perspektivu.


Zahvaljujući Atma portalu i Facebooku, riječi koje upućujem malo- pomalo pronalaze svoj put do sve više duša... Najveća je nagrada mom radu, upravo ta mogućnost da napisano vide oni kojima navedeno može biti potencijalno korisno. Na redovito praćenje objava preko Facebooka, odlučilo se vas preko 200! Upravo to, na ovu me poruku i ponukalo. Velik je to broj... Ne bih vas mogla smjestiti u cijeli svoj dom! Ipak, smještam vas u svoje srce. Nevjerojatno je kako nešto toliko veliko i prostrano, stane u nešto toliko naizgled malo!


Ne mogu vam opisati koliko mi znači vaše tiho prisustvo!

Ovoga puta, stavljam veto. Neću to ni pokušavati... Ipak, reći ću vam nešto...

Reći ću vam toplo, iskreno, beskrajno HVALA!

Neka vam ono prišapne ono što osjećam...


Hvala vam... Na povjerenju koje ste mi dali!

Hvala vam... Što ste ovdje!

Hvala vam na svakoj vašoj zahvali, poruci i poručici, kojom me ohrabrujete da nastavim ovo što sam započela... Pišite mi i dalje! Dijalog je uvijek konstruktivniji od monologa...

Hvala što ste postali neodvojim i nevjerojatno važnim dijelom mog svijeta!

Hvala vam što, zajedno samnom, tragate i postavljate pitanja...

Hvala vam što, radom na sebi, činite ovaj svijet boljim mjestom za živom!

Hvala vam što jeste!

Počela sam, ne očekujući ništa. Pa ipak, donijelo mi je sve!


Voli vas,

Ana


#hvala

0 comments

Recent Posts

See All