Search

Dobrodošli na moju novu stranicu!

Updated: Dec 22, 2017

Dragi moji,


Svanuo je i taj dan! "Giving is receiving" od sada djeluje na vlastitoj web domeni!


Dobrodošli na moju novu stranicu! <3


Dosadašnje postove s blog.hr-a i s istoimene Facebook stranice postepeno ću dodavati ovdje, a ovo će postati web prostor koji će objediniti sve moje tekstove na jednom mjestu. Kraće objave, koje sam do sada objavljivala na Facebook-u, izlazit će pod kategorijom "Zrnca inspiracije", pjesme ćete pronaći u "Poetskom kutku", a duži postovi skrivat će se pod imenom "Priče i pričice". Dok čitate, možete uživati u glazbi Estas Tone-a, a na postovima je dozvoljeno komentiranje te se nadam vašim komentarima i mislima na temu. Novost je i instagram profil stranice, na kojem namjeravam objavljivati kraće misli ili isječke pojedinih tekstova (pronađite ga na: https://www.instagram.com/givingisreceiving.by.ana/).


Nevjerojatno sam sretna i uzbuđena i neopisivo se radujem daljnjem pisanju i razmjeni s vama, dragim ljudima koji me svo ovo vrijeme čitate i podržavate. Početak je ovo, neke nove priče.

Hvala vam od srca! Veliko hvala i onima, koji to tek budu. :)


Od sada se možete i pretplatiti na "Giving is receiving" i tako ne propustiti ni jednu objavu, obzirom da će vam, ukoliko to učinite, obavijesti o istima stizati u sandučić e-mail pošte! Obrazac za pretplatu pronaći ćete na HOME page-u.


Na logu, vizualnom identitetu i dizajnu, osim svojoj malenkosti, zahvaljujem Karlu Kovaču i Kristini Pocrnić. :)


Hvala vam na svoj podršci!


Čitamo se uskoro!


S ljubavlju,


Ana

0 comments

Recent Posts

See All