Search

Dobrodošli na moju novu stranicu!

Updated: Dec 22, 2017

Dragi moji,


Svanuo je i taj dan! "Giving is receiving" od sada djeluje na vlastitoj web domeni!


Dobrodošli na moju novu stranicu! <3


Dosadašnje postove s blog.hr-a i s istoimene Facebook stranice postepeno ću dodavati ovdje, a ovo će postati web prostor koji će objediniti sve moje tekstove na jednom mjestu. Kraće objave, koje sam do sada objavljivala na Facebook-u, izlazit će pod kategorijom "Zrnca inspiracije", pjesme ćete pronaći u "Poetskom kutku", a duži postovi skrivat će se pod imenom "Priče i pričice". Dok čitate, možete uživati u glazbi Estas Tone-a, a na postovima je dozvoljeno komentiranje te se nadam vašim komentarima i mislima na temu. Novost je i instagram profil stranice, na kojem namjeravam objavljivati kraće misli ili isječke pojedinih tekstova (pronađite ga na: https://www.instagram.com/givingisreceiving.by.ana/).


Nevjerojatno sam sretna i uzbuđena i neopisivo se radujem daljnjem pisanju i razmjeni s vama, dragim ljudima koji me svo ovo vrijeme čitate i podržavate. Početak je ovo, neke nove priče.

Hvala vam od srca! Veliko hvala i onima, koji to tek budu. :)


Od sada se možete i pretplatiti na "Giving is receiving" i tako ne propustiti ni jednu objavu, obzirom da će vam, ukoliko to učinite, obavijesti o istima stizati u sandučić e-mail pošte! Obrazac za pretplatu pronaći ćete na HOME page-u.


Na logu, vizualnom identitetu i dizajnu, osim svojoj malenkosti, zahvaljujem Karlu Kovaču i Kristini Pocrnić. :)


Hvala vam na svoj podršci!


Čitamo se uskoro!


S ljubavlju,


Ana

0 comments

Recent Posts

See All

 

Sharing fills my heart with joy. Be free to use and share the content of this page, but please don't forget to menton where you've found it. 

© 2020. by: Ana Matorić. All rights reserved.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon